Over ons

Dragt Training & trainingsontwikkeling is sinds 2000 een zelfstandig trainings- en trainingontwikkelingsbureau. Vanaf 1985 is August Dragt werkzaam als onderzoeker, opleider, trainingsontwikkelaar en adviseur.

 

 

Consultants

August Dragt is sociaal psycholoog, onderzoeker en trainingsontwikkelaar. Hij heeft in de 25 jaar dat hij actief is in dit vakgebied uiteenlopende organisaties begeleid bij het ontwikkelen van een visie op training, de inhoud van opleidingsprogramma's en de productie van leermiddelen.

 

 

 

Henning Zorn is sinds 2008 verbonden aan Dragt Training & Trainingsontwikkeling. Hij heeft 20 jaar ervaring in het werken met uiteenlopende doelgroepen zoals professionals, middel- en executive management, ambtenaren en politici, maar ook kinderen, daklozen, bejaarden, expatriate gezinnen. Hij werkt vanuit de overtuiging dat mensen meer kunnen en is gericht op het ontwikkelen van dat potentieel. Henning Zorn is lid van SIETAR, Society for Intercultural Training and Research (www.sietar.eu / www.sietar.nl) en lid van Global Coaching Network  (www.globalcoaches.com). Jaarlijks organiseert Henning Zorn met collega’s de Global Community Dialogue.